Vóór 16:00 uur besteld = volgende dag in huis!

CareSys
Oudenhof 18
4191 NW   GELDERMALSEN
KvK-nummer: 11027010
Website: caresys.nl
service@caresys.nl

Website
Als wij het hebben over de website dan wordt daar mee bedoeld: www.caresys.nl

Cookies

Als u gebruikt maakt van de website dan worden standaard de volgende cookies gebruikt:

Deze cookies worden ongeveer 90 dagen bewaard.

Persoonsgegevens

Account en wachtwoord

Voor aankopen via de website dient u een account aan te maken. Ieder account is beveiligd met een wachtwoord. U bent zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met het wachtwoord. We gaat ervan uit dat als wordt ingelogd met het wachtwoord, dit geschiedt door de eigenaar van het betreffende account.

Klacht

Indien u meent dat uw privacyrechten worden geschonden, heeft u het recht om daar een klacht over in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Datalekken

Indien een inbreuk in verband met persoonsgegevens heeft plaatsgevonden, melden we dat zonder onredelijke vertraging aan de Autoriteit Persoonsgegevens, tenzij het niet waarschijnlijk is dat de inbreuk in verband met persoonsgegevens een risico inhoudt voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen.

Wanneer de inbreuk in verband met persoonsgegevens waarschijnlijk een hoog risico inhoud voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen, delen wij de betrokkene(n) de inbreuk in verband met persoonsgegevens onverwijld mee.

Versie van deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 1 maart 2018.